Vaření, to nemusí být několikahodinové otravné postávání u plotny, věčné krájení, míchání a hory použitého nádobí. Nejlépe to vědí zejména muži, protože díky svému přirozenému talentu udělat věci co nejjednodušším, ale za to nejúčelnějším postupem, umějí i v kuchyni najet na úsporný systém, jehož výsledkem je vynikající pokrm, minimum námahy a jen trocha nádobí.

Pojem křemelina bude zřejmě pro mnohé našince ještě poměrně neznámý – jedná se přitom o jedinečný doplněk stravy, který může prospět vašemu organismu nespočetnými způsoby. Ale co to křemelina vlastně je?

Čerstvý ovčí sýr je jemný, smetanový a lahodný. Proto se stává oblíbeným. A není to jen kvůli báječné chuti. Produkty z ovčího mléka obsahují nejenom mnoho vitamínů a minerálů, ale také pozitivně podporují mikroflóru.